اول زیتون سیاه ورسیده رو میپزن بعد تو ی کیسه میریزن و روش وزنه میزارن به مدت 24 ساعت که زهرش بره که ی آب سیا هست بعد زیتونو له میکنن و در ظرف دیگه ای سرخ میکنن تا روغن پس بده و در کیسه مخصوصی که قدیم از پشم گوسفند بافته میشد که الان کمیابه و ما در کیسه پارچه ای میریزیم, بعد تجت فشار قرار میگیره و روغن زیتون ناب بدست میاد.. البته الان خیلی خیلی کم به این روش روغن میگیرن اما روغنش حرف اولو میزنه.
برچسب ها: روغن زیتون ,
آخرين مطالب
تفاوت معنای ریکه و پسر (1396/07/17 )
نام های کهن گیلکی برای پسران و دختران (1396/07/17 )
فرهنگ افعال و مصادر گیلکی (1396/07/17 )
واژه نامه آنلاین گیلکی (1396/07/17 )
کهن ترین و معتبرترین روایت از داستان رعنا (1396/07/17 )
ایران وامدار گیل و دیلم؛ گیل ها پرچم داران ایران (1395/10/23 )
خط گیلکی (1395/08/06 )
کتاب ورزش های باستانی در گیلان (1395/08/06 )
نخستین بازی اندروید گیلکی (1395/08/06 )
ترانه ی گیلکی لاکو جان (1395/01/27 )
ترانه گیلکی ماری ماری (1395/01/11 )
gilaki music (1394/12/01 )
گیلکی ترؤنه : کوه نشین (1394/12/01 )
برخی از حیوانات در زبان گیلکی (1394/11/26 )
بیه لاکو... (1394/11/26 )
ضرب المثل های گیلکی (1394/11/25 )
منظومه ی حاجی گول- محمد شمس معطر (1394/11/23 )
منظومه ی دامؤن – محمد ولی مظفری (1394/11/23 )
ساخت غیر شخصی در گیلکی-گویش لاهیجان (1394/11/23 )
خط گیلکی (1394/11/22 )